vvi veenwouden 4 1 1IDSKENHUIZEN – Een degelijk spelend VVI heeft zaterdagmiddag Sc Veenwouden met 4 - 1 verslagen. Met de rust stond de ploeg uit Idskenhuizen met 3 – 0 voor. Met deze overwinning klimt de ploeg van trainer Bas Bijen naar de top  van de tweede klasse I waar nu vier ploegen met tien punten bovenaan staan.

Beide ploegen hielden zich in het begin van de wedstrijd redelijk in evenwicht ook na de 1 – 0 voor de thuisclub door een doelpunt van Davey Lohman veranderde daar niet veel aan.  Na bal verlies op het middenveld van Veenwouden profiteerde Thom van Lingen van de geboden ruimte en scoorde beheerst de 2 – 0. Hierna voetbalde VVI vrijuit en nog voor de rust was het Davey Lohman die na een mooie combinatie vrij voor de Veenwouden doelman kwam en beheerst scoorde.

De felheid van VVI zakte af en dat gaf Veenwouden de kans om terug in de wedstrijd te komen. Veenwouden profiteerde van de ruimte op links en scoorde de 3 – 1.  VVI kwam  na  het tegendoelpunt weer bij de les en de laatste 20 minuten werden de supporters getrakteerd op een prachtig slotspektakel. Het was de net in het veld gekomen Jelle de Lange die de handen op elkaar kreeg met zijn snelle acties. Zijn inzet werd beloond toen hij na een aantal kansen de verdiende vierde treffer voor VVI scoorde. De Idskenhuisters hadden zichzelf beloond met een groter overwinning maar kansen van Jelle de Lange en Ronald de Jong schoten in de laatste minuten net over of naast.

Komende zaterdag speelt VVI wederom thuis, tegenstander is dan Hardegarijp.

vvi veenwouden 4 1 1vvi veenwouden 4 1 2vvi veenwouden 4 1 3vvi veenwouden 4 1 4vvi veenwouden 4 1 5vvi veenwouden 4 1 6vvi veenwouden 4 1 7vvi veenwouden 4 1 8vvi veenwouden 4 1 9