bal SNVV SINT NICOLAASGA - De dames van DiJeMaGo SNVV stonden zaterdagochtend om 10:30 uur klaar voor vertrek richting Zwolle. CSE Regio Zwolle Volleybal dames 4 is de tegenstander uit de onderste regionen in de competitie. CSE Regio Zwolle Volleybal dames 4 is een jong team met veel talent. Dus het is oppassen geblazen voor de dames van DiJeMaGo SNVV.

In het begin van de eerste set hebben de dames van SNVV al gauw een kleine voorsprong te pakken, maar de dames van CSE Zwolle geven niet gauw op en komen sterk terug. Toch maakt het verschil van het begin van de set dat de dames van SNVV deze set winnen met 19-25.

De tweede set geeft eenzelfde beeld. Blokkerend zaten de dames van SNVV er goed bij. Er komt weer een voorsprong voor de dames van SNVV. Dit weten ze tot het einde van de eerste set te behouden en winnen de eerste set redelijk gemakkelijk met 16-25.

De derde set enigszins hetzelfde. Blokkerend en verdedigend staan de dames van SNVV goed op hun plek. Het is mooi, degelijk volleybal. De derde set worden gewonnen met 14-25.

De vierde set geeft in het begin wederom hetzelfde beeld. Halverwege deze set krijgen de dames van CSE Zwolle vleugels en gaat er aan de kant van SNVV wat meer fout. Door de rust te behouden en goed op tactische ballen van CSE Zwolle te letten weten de dames van SNVV de kleine voorsprong te behouden en winnen ze ook deze set met 20-25.

Eindstand 4-0 winst voor SNVV. Ze staan op dit moment tweede in de competitie, waarbij ze 20 punten uit zes wedstrijden hebben. De volgende wedstrijd is op 12 november om 17:30 in Kampen tegen Zalsman Reflex dames 1.

(Foto: archief De Zakenman)