De rooms-katholieke kerk in Sint Nicolaasga is 's avonds en 's nachts verlicht.FOTO: Alex J. de HaanHome-page: http://www.noordoost.nlE-mail: persbureau@noordoost.nl(c) Persbureau Noordoost/Heerenveentel: 0513-626999 fax: 0513-623253mobiel: 0654-727.557

VVI algemeenSTIENS – Met het 4 – 1 verlies van Stiens raakt VVI kostbare punten kwijt met de aansluiting aan de kop van de ranglijst.  De Idskenhuisters zaken door het verlies naar plaats zeven.

Stiens kwam in de eerste helft op voorsprong en het duurde tot de 60ste minuut dat VVI op gelijke hoogte kwam door een doelpunt van Davey Lohman. De ploeg van Bas Bijen kreeg in de laatste 30 minuten nog drie doelpunten om de oren zodat de eindstand 4 – 1 werd voor de ploeg uit Stiens.

Volgende week komt Kollum naar Idskenhuizen. De nummer twee van de ranglijst  versloeg thuis SC Joure met 3  -1 zodat de Jousters met 0 punten stijf onderaan blijven staan

Elke vrijdagmiddag het laatste nieuws in de mailbox?