De rooms-katholieke kerk in Sint Nicolaasga is 's avonds en 's nachts verlicht.FOTO: Alex J. de HaanHome-page: http://www.noordoost.nlE-mail: persbureau@noordoost.nl(c) Persbureau Noordoost/Heerenveentel: 0513-626999 fax: 0513-623253mobiel: 0654-727.557

150904 trainer langweer Guido penGuido Pen keert terug als trainer bij Voetbalvereniging LangweerBEETSTERZWAAG  - Het rommelde al enige tijd langs de lijn over het trainerschap van Rob Ton bij Voetbalvereniging Langweer. Het bestuur van de club hakte zaterdag de knoop door. Guido Pen, die al eerder trainer bij Langweer was, neemt voor de rest van het seizoen de leiding over. Zondagmiddag zat Guido Pen dan ook op de bank bij het uitduel tegen de Sweach.

Langweer begon in Beetsterzwaag goed aan het duel en een voorsprong was zeker niet onverdiend geweest. De Sweach had de handen vol aan de ploeg uit Langweer. Na een lob van Aurelius Faber op slag van rust ging de bal maar net over.

Na de pauze ging het spel op en neer en beide ploegen kregen kansen. Het bleef lang 0 – 0, tot de 80ste minuut toen Freddy Feenstra ongelukkig in eigen doel kopte.  Langweer stroopt de mouwen op, maar tot de meer dan verdiende gelijkmaker kwam het niet.

( Foto: archief De Zakenman)

Elke vrijdagmiddag het laatste nieuws in de mailbox?