De rooms-katholieke kerk in Sint Nicolaasga is 's avonds en 's nachts verlicht.FOTO: Alex J. de HaanHome-page: http://www.noordoost.nlE-mail: persbureau@noordoost.nl(c) Persbureau Noordoost/Heerenveentel: 0513-626999 fax: 0513-623253mobiel: 0654-727.557

VVI algemeenIDSKENHUIZEN - Op een heldere maar erg koude dinsdagavond kreeg VVI de kans om de kater van de nederlaag van afgelopen zaterdag weg te spoelen. Dat lukte. De mannen uit Idskenhuizen wonnen van Zwaagwesteinde 1 met 0-1.

Gesteund door toch nog weer een mooie ploeg supporters moest er afgerekend worden met Zwaagwesteinde. Deze ploeg verloor afgelopen zaterdag onverwacht van hekkensluiter Nijland en was dus ook gebrand op een goed resultaat.

VVI was de gehele eerste helft de bovenliggende partij. Dit resulteerde in veel kansen en een afgekeurd doelpunt wegens buitenspel. Toch kon het doelpunt niet uitblijven en in de 35e minuut werd een corner van Jitse Lindeboom in eigen doel gewerkt. De ruststand van 0-1 was dan ook meer dan terecht al moet gezegd worden dat Zwaagwesteinde vlak voor rust nog wel een behoorlijke kans op 1-1- liet liggen.

In de tweede helft ging het allemaal wat moeizamer, al werden er wel weer veel kansen gecreëerd. Helaas liet de afwerking te wensen over en werd het nog spannend in de slotfase. Uiteindelijk wisten de mannen van VVI de 0-1 over de eindstreep te slepen.

Verkleumd, de kachel op 10, maar tevreden met de drie punten gingen de supporters weer richting Idskenhuizen.

Zaterdag speelt VVI 1 een thuiswedstrijd tegen Be Quick Dokkum 1. Het belooft, met vier senioren wedstrijden en een zanger na afloop, erg gezellig te worden dus: komt allen!

(Foto: archief De Zakenman)

Elke vrijdagmiddag het laatste nieuws in de mailbox?