De rooms-katholieke kerk in Sint Nicolaasga is 's avonds en 's nachts verlicht.FOTO: Alex J. de HaanHome-page: http://www.noordoost.nlE-mail: persbureau@noordoost.nl(c) Persbureau Noordoost/Heerenveentel: 0513-626999 fax: 0513-623253mobiel: 0654-727.557

12022021snvv zwolle 3 2 11SINT NICOLAASGA - Zaterdag 5 maart reisden de dames van DIJEMAGO  SNVV dames 1 af naar Lemelerveld. Een wedstrijd tegen De Bevers dames 2 stond op het programma.

Na een autorit van 1 uur en 15 minuten kwamen de dames aan bij sporthal Heidepark. Coach Bouwen Bouma kon helaas niet mee door een positieve Coronatest en Janine van der Goot was aan het genieten van een weekendje Winterberg. Met 7 dames gingen de dames van SNVV de strijd aan tegen 11 dames van De Bevers. Dit verschil in teamleden was gelukkig voor SNVV geen aanleiding om angst in de ogen te krijgen. Deze wedstrijd werd dan ook gemakkelijk gewonnen met 4-0 winst.

Afgelopen zaterdag 12 maart hadden de dames van SNVV om 18:30 uur een thuiswedstrijd tegen Zalsman Reflex dames 1 uit Kampen. Deze wedstrijd begon enigszins gemakkelijk. Mooi verdedigend werk werden gecombineerd met mooie aanvallen en veel afwisseling. Hier en daar moesten de dames van SNVV het betere werk aan de dames uit Kampen laten. Al met al was het een redelijk gemakkelijke wedstrijd en werd deze gewonnen met 3-1.

De volgende wedstrijd is op donderdag 17 maart om 19:30 tegen VIOS/K ds 1 in Slochteren. Dit is voor de bekercompetitie. De volgende competitiewedstrijd is zaterdag 19 maart om 19:00 uur tegen VC Sneek in het Schuttersveld in Sneek. 

Aangezien de Nevobo het volgende heeft besloten voor de senioren competities: geen promotie, geen degradatie en geen kampioen benoemen gaan de wedstrijden alleen nog om de eer. De dames van SNVV staan op dit moment tweede in de competitie, maar gaan wel vol voor de eerste plek. Hopelijk gaat dat feestje er komen. 

 (Foto: archief De Zakenman)

Elke vrijdagmiddag het laatste nieuws in de mailbox?