De rooms-katholieke kerk in Sint Nicolaasga is 's avonds en 's nachts verlicht.FOTO: Alex J. de HaanHome-page: http://www.noordoost.nlE-mail: persbureau@noordoost.nl(c) Persbureau Noordoost/Heerenveentel: 0513-626999 fax: 0513-623253mobiel: 0654-727.557

stopper vviMARUM  -  VVI heeft zaterdagmiddag één puntje weten te behalen in het duel tegen Marum. Beide ploegen hadden de driepunten nodig om aansluiting te behouden met de koppositie in de tweede klasse.

Marum begon tegen de wind in onstuimig en schiet al na 3 minuten op de lat. VVI werd al vroeg gewaarschuwd met de plannen van Marum. De aanvallen daarna waren over en weer, maar dat leverden geen grote kansen op voor zowel VVI als Marum. Er werd stevig gespeeld, maar de scheidsrechter heeft het duel goed in de hand en houdt de kaarten op zak. De eerste helft eindigde  met 0 – 0.

Ook na de rust een gelijk opgaande strijd waarbij beide ploegen volop de winst speelden. Het spel werd er niet beter op en werd chaotisch zodat de stand bleef zoals hij begon. Een stand waar beide ploegen tevreden moesten zijn maar waar ze ook beide niet echt mee opschoten

Komende week komt hekkensluiter Nijland naar Idskenhuizen een verdedigende ploeg waarbij VVi vaak de nodige problemen ondervindt.

Elke vrijdagmiddag het laatste nieuws in de mailbox?