Renado Geelwit 0. 0 5SINT NICOLAASGA -  Renado en Geel Wit hielden zich zondagmiddag net als de  hert eerst duel op Ameland in evenwicht. Werd het op het Waddeneiland nog 3 – 3  In Sint Nyk werd  het 0 – 0 waar beide ploegen zich tevreden mee stelden.

Een op vier plaatsen door blessures gewijzigd Renado was bijzonder strijdvaardig wat deze middag veel vergoedde. De ploegen hielden elkaar in evenwicht en de duels speelden zich vooral af op het middenveld. Kansen waren deze middag op één hand de tellen.

De tweede helft was niet veel anders. Renado viel op door veel inzet. Maar in de tweede 45 minuut smoorden de aanvallen van beide ploegen ruim voor de 16-meterlijn. Het was alert reageren van Renado doelman Arco Hogterp in de 60ste minuut die een voorsprong voor Geel Wit voorkwam.

De grootste kans voor een overwinning was wel kort voor het eindsignaal toe de ingevallen Rowin de Wolff zich geen raad wist met een honderd procent kans en de bal verspeelde zodat de eindstand bleef zoals hij begon.

Zondag spelen de Sint Nykster tegen DTD dat de strijd in de kop van de derde klassen met minimaal verschil verloor  van koploper Sint Annaparochie.

Renado Geelwit 0. 0 1Renado Geelwit 0. 0 2Renado Geelwit 0. 0 3Renado Geelwit 0. 0 4Renado Geelwit 0. 0 5Renado Geelwit 0. 0 6Renado Geelwit 0. 0 7Renado Geelwit 0. 0 8Renado Geelwit 0. 0 9Renado Geelwit 0. 0 10