De rooms-katholieke kerk in Sint Nicolaasga is 's avonds en 's nachts verlicht.FOTO: Alex J. de HaanHome-page: http://www.noordoost.nlE-mail: persbureau@noordoost.nl(c) Persbureau Noordoost/Heerenveentel: 0513-626999 fax: 0513-623253mobiel: 0654-727.557

Langweer Bakkeveen 8

LANGWEER  - Langweer moest zondagmiddag aantreden wegens ziekte of werk zonder de normale voorhoede in de wedstrijd tegen het Sneker Black Boys.  De ploeg uit Langweer hield het één helft vol maar diep in de tweede helft werd de wedstrijd met 0-3 in het voordeel voor Black Boys beslist

In de eerste helft gebeurde er weinig. Langweer met gelegenheidspits Jan Bauke Faber kreeg een aantal kansjes  voor beide ploegen maar geen van beide wist te scoren zodat het 0-0 bleef tot de rust

Langweer begon goed aan de tweede helft . Michel Postma vond na een goede aanval stuitte  na 7 minuten  op de Black Boys doelman Meerdere kansen waren er voor Langweer maar gingen over en naast. In de slotminuten  was het Black Boys die toesloeg. Het werd 0-1 door een dubieuze penalty even later verdubbelden de Sneekers de stand en in de allerlaatste minuut werd het ook nog 0-3.

Volgende week reizen de Langweerders naar Leeuwarden waar MKV de volgende tegenstander is. Hopelijk kan Langweer weer eens met een complete fitte ploeg aantreden.