snvv zwoe 1SINT NICOLAASGA - Afgelopen zaterdag mocht DiJeMaGo SNVV dames 1 weer een thuis wedstrijd spelen. Ditmaal tegen SVI dames 1 uur Zwolle. Een geduchte tegenstander met veel kracht en vechtlust. Er ontbraken een aantal eigen speelsters, dus Esmee de Boer en Meke Lenis uit dames 2 waren mee voor morele steun en in te vallen bij nood.

De eerste set kwamen de dames van SNVV als snel op een kleine achterstand. Ze waren te afwachtend ik met de pass en voorin werd het niet goed afgemaakt. Ze wisten de achterstand wel kleiner te maken aan het eind van de set, maar het mocht niet baten. De set werd verloren met 21-25.

De tweede set wisten de dames van SNVV dat ze moesten gaan strijden voor elk punt om deze wedstrijd naar zich toe te trekken. En strijden dat moesten ze zeker. De dames van SVI zijn ook het begin van deze set weer sterk begonnen en SNVV moest een kleine achterstand inhalen. Met veel vechtlust en een aantal rake klappen wisten de dames van SNVV deze set naar zich toe te trekken en wonnen deze set met 25-19.

De derde set gaf eenzelfde beeld, al begonnen de dames van SNVV sterker en hadden al snel een kleine voorsprong te pakken. Met goed verdedigend werk en een beetje geluk wisten de dames ook deze set te winnen met 25-19.

De vierde set ging het de dames van SNVV tot de 20 punten redelijk gemakkelijk af. Ze hadden een goede voorsprong te pakken, maar door een goede service serie van SVI werd het de dames toch nog lastig gemaakt. Uiteindelijk hebben ze de voorsprong niet uit handen gegeven en de vierde set werd met 25-21 gewonnen.

Donderdag 17 maart speelden  de dames van SNVV een bekerwedstrijd in Slochteren. Deze hebben ze met een uurtje volleyballen weten te winnen met 3-0.

Zaterdag 19 maart hadden ze een competitie wedstrijd in en tegen Sneek. Deze werd ze gewonnen met 4-0.

De volgende wedstrijd is op 2 april en dan reizen de dames af naar Groningen.

(foto's: De Zakenman)

snvv zwoe 2snvv zwoe 3snvv zwoe 4snvv zwoe 5snvv zwoe 6snvv zwoe 7snvv zwoe 8snvv zwoe 9