260920 VVI VEV 3 3 4VEENWOUDEN – VVI heeft zaterdagmiddag het enige juiste gedaan na de zeperd van vorige week tegen Nijland.  In een doelpuntrijke partij voetbal werd Veenwouden met 3 – 8 verslagen.

De verstandhouding met VV Veenwouden is al jaren opperbest en VVI gaat dan ook graag met een grote schare supporters naar Veenwouden. Dit jaar ging zelf de grote braadpan van Jan de Vries mee in de bus. Op het veld worden echter geen kadootjes gegeven en VVI was van het begin af de betere tegen de hekkensluiter. Groot verschil met vorige week tegen Nijland was dat er nu volop kansen werden gecreëerd en ook benut. Uitblinkers waren deze middag aanvoerder Ronald de Jong en Davey Lohman. Lohman scoorde voor de rust 2 keer. Het waren Johannes Lindeboom en Ronald de Jong die voor de rust nog een doelpunt scoorde.

Met een ruststand van 1 – 4 ging VVI vrolijk verder met scoren. Het waren nogmaals Lindeboom en de Jong die doel troffen. Met nog doelpunten van Gatze Feenstra en Ronald de Jong en  in de laatste minuten het derde doelpunt van Davey Lohman kwam voor VVI de 8 op het scorebord. Ook Veenwouden scoorde nog tweemaal in de slotminuten zodat de eindstand 3 – 8 werd.

Volgende week de derby tegen Sc Joure die de laatste weken de onderste regionen heeft verlaten en inmiddels drie ploegen onder zich heeft.

(Foto: archief De Zakenman)