Langweer Bakkeveen 1HARLINGEN – Langweer heeft in de doordeweekse inhaalwedstrijd tegen FC Harlingen verrassend een puntje gepakt. Langweer scoorde diep in de tweede helft  de gelijkmaker en gezien de inzet was het dik verdiend.

Harlingen liet op de herfstachtige avond niet veel zien. De wind die daarbij dwars over het veld stond  speelde daarbij een belangrijke rol veel ballen rolden over de zij en achterlijn. Maar van  vele de kansen die de Harlingers  kregen trof maar 1 het doel . Kort voor rust wist Langweer de 2  0 te voorkomen door alert de bal op de doellijn te keren.

De tweede helft was niet veel anders een rommelig. Harlingen aan de bal en Langweer met veel inzet alle hens aan dek om verdere doelpunten te voorkomen. Als een complete verrassing werd het 1 – 1 toen de Harlinger doelman een afstandsschot verkeerd beoordeelde en tussen zijn benen liet glippen en Langweer de verdiende gelijkmaker bezorgde.