De rooms-katholieke kerk in Sint Nicolaasga is 's avonds en 's nachts verlicht.FOTO: Alex J. de HaanHome-page: http://www.noordoost.nlE-mail: persbureau@noordoost.nl(c) Persbureau Noordoost/Heerenveentel: 0513-626999 fax: 0513-623253mobiel: 0654-727.557

SNVV DIVERS 4SINT NICOLAASGA - In de competitie gaat het de dames van DIJEMAGO S.N.V.V. 1 voor de wind. Met een zeer verdiende eerste plek op dit moment, is het daarom extra zuur dat er geen promotie plaats kan vinden dit seizoen. De dames wilden zich richten op een prijs die nog wel te winnen is, de beker. Dat avontuur strandde helaas vorige week donderdag.

 

Donderdag 31 maart speelden de dames van S.N.V.V. 1 de kwartfinale in de beker tegen Stânfries 1 uit IJlst. Op papier leek het een wedstrijd te worden die door SNVV met gemak 3-0 gewonnen kon worden. Echter bleek dat niet helemaal op te gaan. Na de eerste set de dames uit IJlst met 25-10 aan de kant te zetten, sloeg de wedstrijd de tweede set helemaal om. Er ontstond lichte frustratie in het team en de energie leek eruit te sluipen. De wedstrijd werd met 1-3 verloren en zo kwam er helaas een einde aan het bekeravontuur.

De zaterdag daarop reisden de dames uit Sint Nyk af naar Groningen. Er werd gespeeld tegen Oranje Nassau 2. Het leek alsof de lage energie er nog in zat en de eerste set werd met 25-15 verloren. Langzaam wist S.N.V.V. 1 het tij te keren en de 2e en 3e set werden redelijk overtuigd gewonnen. Er werd misschien wel gedacht dat de laatste set nog makkelijk binnen te halen was, maar die werd nog verloren. Een 5 setter moest gespeeld worden. Aangezien Sint Nyk daar ontzettend veel ervaring mee heeft, werd die set redelijk gemakkelijk gewonnen met 15-10.

En dan afgelopen woensdag. Er werd een inhaalwedstrijd in Emmeloord gespeeld. Vooraf werd er al gedacht dat het een pittige wedstrijd ging worden. Dat werd het ook. S.N.V.V.1 moest keihard werken. Dat harde werken werd beloond met prachtige reddingen die bij het net goed afgemaakt werden. Een zeer verdiende 0-4 winst stond na de wedstrijd op papier.

De wedstrijd van aankomende zaterdag  is uitgesteld. Een vrij weekend dus. Gelukkig staat er voor donderdag 14 april wel een hele mooie wedstrijd op de planning. S.N.V.V. 1 speelt dan tegen Autoschade Kuiper/D.B.S. 1 uit Balk. Om 20.30 gaan de dames los.

(Foto's De Zakenman)

SNVV DIVERS 1SNVV DIVERS 2SNVV DIVERS 3SNVV DIVERS 5SNVV DIVERS

 

Elke vrijdagmiddag het laatste nieuws in de mailbox?