renado dronrijp 3SINT NICOLAASGA – Een uiterst effectief Dronrijp heeft Renado zondagmiddag met 0 – 4 verslagen. Voetballend waren de Dronrijpsters niet zoveel beter deze middag. Maar wat Renado vergat was het Dronrijp dat scoorde en was de uitslag in het voordeel van Dronrijp zeker verdiend.

Renado begon vol goede moed. De ploeg was strijdvaardig en de wedstrijd ging dan ook op en neer met kansen voor beide kanten. Het was Dronrijp die in de 42ste minuut teveel ruimte op links benutte en op 0 – 1 voorsprong kwam.

Na de rust deed Renado net als in de eerste helft niet onder van Dronrijp, maar miste scherpte. Dat deed uiteindelijk de Sint Nyksters de das om. In het slot van de wedstrijd scoorde Dronrijp nog 3 keer en won uiteindelijk geflatteerd maar verdiend.

Frits de Jong kreeg in deze wedstrijd de 7e gele kaart wat automatisch de tweede schorsing betekende. De speler staat volgende week tegen koploper Sint Annaparochie langs de kant.

In tegenstelling wat elders is vermeld, is de inhaalwedstrijd van Renado tegen Friesland op 28 april in Sint Nyk.

(Foto’s: De Zakenman)

renado dronrijp 1renado dronrijp 2renado dronrijp 3renado dronrijp 4renado dronrijp 5renado dronrijp 6renado dronrijp 7renado dronrijp 8renado dronrijp 9renado dronrijp 10