De rooms-katholieke kerk in Sint Nicolaasga is 's avonds en 's nachts verlicht.FOTO: Alex J. de HaanHome-page: http://www.noordoost.nlE-mail: persbureau@noordoost.nl(c) Persbureau Noordoost/Heerenveentel: 0513-626999 fax: 0513-623253mobiel: 0654-727.557

VVI ZUIDWOLDE 2 3 9IDSKENHUIZEN - VVI heeft zaterdagmiddag tegen Zuidwolde te lang achter de feiten aangelopen en de goede reeks van afgelopen weken niet kunnen voortzetten. De Idskenhuisters verloren het thuisduel met 2 – 3.

Trainer Bas Bijen had de winnende ploeg van vorige week in stand gehouden dat onder andere aanvoerder Ronald de Jong zijn basisplaats kostte. Beide ploegen hadden moeite met het droge en hobbelige veld . Het was Zuidwolde dat in de 33ste minuut op voorsprong kwam door alert te reageren op een schot op de paal in tweede instantie achter doelman Jelle Jelsma te schieten. Vlak daarna scoorde Zuidwolde voor de tweede keer. Dit doelpunt werd wegens buitenspel afgekeurd. Geluk had VVI doordat tot tweemaal toe de paal een handje hielp.

Zuidwolde begon agressiever aan de tweede helft en kwam na een prachtige actie op 0 -2. Ook de 0-3 was één uit het boekje. De verdediging van Idskenhuizen werd door de midden uitgespeeld. Alleen voor doelman Jelle Jelsma werd hij gepasseerd. VVI maakte drie minuten later de 1 – 3.  Davey Lohman scoorde van 11 meter. VVI zette een eindsprint in en in het laaste kwartier was het VVI dat gas gaf. Vlak voor tijd  werd het 2 – 3 toen Jelmer van der Weg in een scrimmage de aansluittreffer scoorde.

In de laatste minuten was het alle hens aan dek voor Zuidwolde  VVI bleef aandringen en in de laatste minuten was dicht bij de gelijkmaker  VVI kreeg  in de laatste paar minuten nog een vijftal corners waarbij de bal op miraculeuze wijze uit het doel werd gekeerd. Het werd in het veld  er niet vriendelijker, maar tot de gelijkmaker kwam het niet. Een onnodig puntverlies voor de ploeg van Bas Bijen die zo de fraaie serie van afgelopen weken zag gestopt.

Komende zaterdag 30 april spelen de Idskenhuisters het uitduel tegen FC Wolvega dat met driepunten meer net boven VVI staat.

(Foto's: De Zakenman)

VVI ZUIDWOLDE 2 3 1VVI ZUIDWOLDE 2 3 2VVI ZUIDWOLDE 2 3 3VVI ZUIDWOLDE 2 3 4VVI ZUIDWOLDE 2 3 6VVI ZUIDWOLDE 2 3 8VVI ZUIDWOLDE 2 3 9VVI ZUIDWOLDE 2 3 10VVI ZUIDWOLDE 2 3 11VVI ZUIDWOLDE 2 3 12VVI ZUIDWOLDE 2 3 13VVI ZUIDWOLDE 2 3 14VVI ZUIDWOLDE 2 3 15VVI ZUIDWOLDE 2 3 16

Elke vrijdagmiddag het laatste nieuws in de mailbox?