renado sint anna 7SINT NICOLAASGA – Renado heeft de huid duur verkocht tegen Sint Annaparochie. Met inzet werd de koploper bestreden pas in de slotfase kreeg Sint Annaparochie op de knieën en won met minimaal verschil van de Sint Nyksters.

Al na drie minuten keek Renado al tegen een achterstand aan toen de Renado verdediging op links werd verrast. De 0-1 bracht Renado niet van de wijs. Sint Annaparochie was voetballend dan de meerdere, maar Renado gaf goed tegenstand. Renado doelman Pieter de Vries moest een aantal keren optreden, maar liet zich niet weer verrassen.

Renado met de nodige snelheid aan de flanken kreeg kansen en de snelheid van Rowin de Wolff werd in de 66ste minuut benut. Hij scoorde beheerst de meer dan verdiende gelijkmaker. Toch was het in de 80ste minuut Sint Annaparochie dat een verdedigingsfout afstrafte. Met een voorzet op maat werd de bal achter Pieter de Vries gewerkt. Zo kwam Sint Annaparochie aan de driepunten in de race om het kampioenschap dat hun niet meer kan ontgaan. Renado zal nog een aantal keren flink aan de bak moeten. De ploeg staat op plaats 11 met drie ploegen onder hun.

Komende donderdagavond  28 april komt Friesland op bezoek voor de inhaalwedstrijd en  aanstaande zondag staat het duel tegen Mildam op het programma.

(Foto’s: De Zakenman)

renado sint anna 1renado sint anna 2renado sint anna 3renado sint anna 4renado sint anna 5renado sint anna 6renado sint anna 7renado sint anna 8renado sint anna 9renado sint anna 10