De rooms-katholieke kerk in Sint Nicolaasga is 's avonds en 's nachts verlicht.FOTO: Alex J. de HaanHome-page: http://www.noordoost.nlE-mail: persbureau@noordoost.nl(c) Persbureau Noordoost/Heerenveentel: 0513-626999 fax: 0513-623253mobiel: 0654-727.557

stopper vviWOLVEGA - Na de eerste tien minuten van deze wedstrijd zou je niet gezegd hebben dat VVI er met een 0-4-overwinning vandoor zou gaan.

Wolvega begon sterk en dreigend, maar de eerste de beste kans voor VVI werd na twaalf minuten benut door Davey Lohman. Daarna had Wolvega veel balbezit, maar de ploeg creëerde slechts één kans. Thom van Lingen had voor VVI ook een grote kans. Hij kopte naast.

Direct na de rust sloeg Johannes Lindeboom toe en scoorde de 0-2, op een prachtig moment dus. Daarna ging Wolvega massaal naar voren en probeerde vooral met hoge ballen een opening te forceren. Dat lukte niet tegen de stugge en fanatiek spelende defensie van VVI. Aan de andere kant kon VVI heerlijk counteren en dat leidde vijf minuten voor tijd tot de 0-3. Na een prachtige aanval zette Jelle de Lange voor en tikte Davey Lohman binnen. De twee invallers Pieter Wijnja en Jenne de Jong zorgden voor een mooi slotakkoord. Na alweer een mooi uitgespeelde aanval gaf Pieter de voorzet en tikte Jenne de Jong de 0-4 binnen.

VVI staat nu met 34 punten op een prima vierde plek en ontvangt volgende week, thuis de nummer twaalf van de ranglijst: Zwaagwesteinde.

(Foto: De Zakenman)

Elke vrijdagmiddag het laatste nieuws in de mailbox?