VVI ZWAAGWESTEINDE 3 4IDSKENHUIZEN – Met drie doelpunten, waarvan twee in de tweede helft, van Davey Lohman heeft VVI met 3 -1 Zwaagwesteinde verslagen. VVI blijft hierbij meedraaien in de  top vier van de 2e klasse. Met de drie doelpunten is Davey Lohman met 20 doelpunten topscorer in de 2e klasse!

Het werd zaterdagmiddag een gelijk opgaande strijd waarbij Zwaagwesteinde in de 20ste minuut opende. Na deze openingsgoal kreeg VVI meer vat op Zwaagwesteinde en een kwartier later was het Davey Lohman VVI weer op gelijke hoogte bracht. VVI creëerde langzaam een klein overwicht wat in de slot minuten tot enkele kansrijke doelpogingen leidde. Een doelpunt van VVI werd afgekeurd door een sliding op de Zwaagwesteinde keeper.

De tweede helft werd het als maar rommeliger met kansen aan beide zijde. Halverwege de tweede helft moest Jitze Lindeboom het veld geblesseerd verlaten. De blessure lijkt mee te vallen na de nodige verkoeling van verzorgster Marrit Gerritsma.

Het verschil deze middag was Davey Lohman die in de tweede helft twee keer met  prachtige afstandsschoten Zwaagwesteinde op de knieën wist te krijgen en hiermee VVI mee in de top vier wist te houden.

Op 10 mei is een doordeweekse inhaalwedstrijd tegen VEV67 uit Leek 14 mei  komt Stiens naar Idskenhuizen.

(Foto’s: De Zakenman)

VVI ZWAAGWESTEINDE 3 1VVI ZWAAGWESTEINDE 3 2VVI ZWAAGWESTEINDE 3 3VVI ZWAAGWESTEINDE 3 4VVI ZWAAGWESTEINDE 3 5VVI ZWAAGWESTEINDE 3 6VVI ZWAAGWESTEINDE 3 8VVI ZWAAGWESTEINDE 3 10VVI ZWAAGWESTEINDE 3 11VVI ZWAAGWESTEINDE 3 12VVI ZWAAGWESTEINDE 3 13