De rooms-katholieke kerk in Sint Nicolaasga is 's avonds en 's nachts verlicht.FOTO: Alex J. de HaanHome-page: http://www.noordoost.nlE-mail: persbureau@noordoost.nl(c) Persbureau Noordoost/Heerenveentel: 0513-626999 fax: 0513-623253mobiel: 0654-727.557

Winst bij laatste thuis wedstrijd voor SNVV

07052022 SNVV 1SINT NICOLAASGA _ Na het verlies van vorige week tegen de Bevers dames 2 en een week met vreugde en verdriet stond de laatste thuis wedstrijd op het programma. Oranje Nassau dames 2 uit Groningen als gelijkwaardige tegenstander.

Voorafgaand aan deze wedstrijd werd een minuut stilte gehouden door het overlijden van Brenda Bax. De eerste set begon heel tam en met weinig strijdlust. De eerste set werd verloren met 22-25. De diesel van SNVV komt wat later op gang dan normaal.

Tweede set gaf al een ander beeld. Met een service serie van Marise Agricola werd al snel een kleine voorsprong gemaakt. Deze set moest er gevochten worden voor elke punt. Hier zaten hele mooie aanvallen bij, maar ook tactisch werd er gescoord. Deze set werd gewonnen met 25-22.

In de derde set denderden de dames van SNVV door zoals ze de tweede set grotendeels gespeeld hebben. Met veel strijd en vechtlust, mooie reddingen en harde aanvallen wordt deze set gewonnen met 25-16. Dit gevoel moesten ze wel vasthouden om ook die vierde set te winnen.

En dat deden ze. Aan het eind werd het de dames nog wel lastig gemaakt met goede serve series van de dames van Oranje Nassau, maar de dames van DiJeMaGo SNVV dames 1 wisten zich hier met goed volleybal en tactische punten doorheen te worstelen. De set werd gewonnen met 25-23.

Eindstand 3-1 winst.

Vrijdag 13 mei is de laatste wedstrijd tegen CSV dames 1 in Zwolle bij het Deltion College om 19:30 uur. Dit seizoen kijken de dames terug op een succesvol seizoen. Van alle competitie wedstrijden hebben ze er tot nu toe drie verloren, een niet gespeeld ivm corona en 17 wedstrijd gewonnen. Doordat Nevobo de competitie heeft geschrapt, door Corona en hiervan uiteindelijk een valse competitie te hebben, staan de dames nu op een derde plek in de competitie met 20 gespeelde wedstrijden en 67 punten.

(foto's:: De Zakenman)

snvv brenda baxVoorafgaand aan deze wedstrijd werd een minuut stilte gehouden door het overlijden van Brenda Bax

07052022 SNVV 107052022 SNVV 207052022 SNVV 307052022 SNVV 407052022 SNVV 507052022 SNVV 607052022 SNVV 707052022 SNVV 807052022 SNVV 907052022 SNVV 10

Elke vrijdagmiddag het laatste nieuws in de mailbox?