lANGWEER bAKKEVEEN 2LANGWEER – Met nog één duel te gaan te gaan zit het bijzonder seizoen voor Langweer erop. Het is een seizoen waarbij de ploeg veel tegenslag heeft gekend. Veel blessures en een seizoen waarbij er geen echt klik was met de pas aangestelde trainer. Het elftal kreeg zo geen vaste groep en ondanks de goede wil was het veelal een mix van jong en oud waarvan de meeste ploegen in de vierde klasse een maatje te groot bleek te zijn.

Langweer startte zondagmiddag hoopvol en kwam na ruim 20 minuten op voorsprong door Sander Drost die en defensieve fout van Bakkeveen afstrafte. Bakkeveen nam daarna het initiatief over en kwam na 33 minuten op gelijke hoogte nadat al eerde de paal werd geraakt. Twee minuten later kwam Bakkeveen op voorsprong wat tevens de ruststand betekende.

De tweede helft was alle hens aan dek voor Langweer. Een kopbal over Langweer doelman Gosse Cox betekende de 1-3.  Sander Drost zorgende nog voor de aansluittreffer met een prachtig schot. Maar met de 2 -4 voor Bakkeveen. Gosse Cox moest vlak voor tijd geblesseerd vervangen door de 16 jarige Jesse Bloemendal voor Langweer.

Tweede Pinksterdag staat de laatste wedstrijd van dit seizoen op het programma. Langweer speelt dan uit tegen Boorbergum. Voor de ploeg uit de watersportdorp de tijd om alles te evalueren en op zoek te gaan naar een nieuwe trainer.

(Foto’s: De Zakenman)

lANGWEER bAKKEVEEN 1lANGWEER bAKKEVEEN 2lANGWEER bAKKEVEEN 3lANGWEER bAKKEVEEN 5lANGWEER bAKKEVEEN 6lANGWEER bAKKEVEEN 7lANGWEER bAKKEVEEN 8lANGWEER bAKKEVEEN 9lANGWEER bAKKEVEEN 10