De rooms-katholieke kerk in Sint Nicolaasga is 's avonds en 's nachts verlicht.FOTO: Alex J. de HaanHome-page: http://www.noordoost.nlE-mail: persbureau@noordoost.nl(c) Persbureau Noordoost/Heerenveentel: 0513-626999 fax: 0513-623253mobiel: 0654-727.557

vvi kolum 3 1 13HARDEGARIJP - Met een monster overwinning plaatst VVI zich voor het eerst in de historie voor de nacompetitie met als inzet een plek in de eerste klasse zaterdag. In en tegen Hardegarijp stond er geen maat op de mannen uit Idskenhuizen en werd de plaatselijke trots op een 1-8 nederlaag getrakteerd.

Sinds VVI, drie weken geleden, de speelwijze iets heeft veranderd lijkt het allemaal vanzelf te gaan en is het bij tijd en wijle een genot om naar te kijken. Zo ook vandaag waar Pieter Wijnja na 20 minuten al twee maal had gescoord en een heerlijke streep van Jelmer v/d Weg de ruststand van 3-0 betekende.

Na rust was het weer Pieter die de 0-4 aantekende en nadat Hardegarijp de 1-4 maakte, zorgden Ronald de Jong, Davey Lohman ( 2 x) en Gadze Feenstra ervoor dat er na 90 minuten 1-8 op het bord stond.

Zaterdag a.s. gaat alles en iedereen die VVI een warm hart toedraagt, naar Burgum, alwaar FC Burgum de eerste tegenstander is in de nacompetitie. VVI beleeft op deze manier een prachtige opmars naar het 75-jarig jubileum feest dat op 16, 17 en 18 juni gevierd wordt.

(Foto: Archief VVI - Kollum)

Elke vrijdagmiddag het laatste nieuws in de mailbox?