De rooms-katholieke kerk in Sint Nicolaasga is 's avonds en 's nachts verlicht.FOTO: Alex J. de HaanHome-page: http://www.noordoost.nlE-mail: persbureau@noordoost.nl(c) Persbureau Noordoost/Heerenveentel: 0513-626999 fax: 0513-623253mobiel: 0654-727.557

LANGWEER 1 Langweer restte niks anders dan na 45 minuten de cornervlaggen op te ruimenLANGWEER – Een onverwacht slot van de competitiewedstrijd tussen Langweer en Boornbergum '80 toen de scheidsrechter het na 45 minuten welletjes vond en de wedstrijd staakte. Hij liet de twee teams verbouwereerd achter.  Binnen vijf minuten stapte hij  in de auto en verliet Langweer.

Het schijnt dat de referee geïrriteerd raakte na een opmerking uit het publiek. Wat er precies werd gezegd, is niet duidelijk. Voor Langweer is het wachten op het rapport en de mogelijk sancties.

Boornbergum reageerde teleurgesteld. De wedstrijd tegen Langweer was voor de club de laatste op zondag. Volgend jaar speelt de ploeg op zaterdag. Langweer was al gedegradeerd en speelt volgend seizoen een klasse lager.

(foto’s: De Zakenman)

LANGWEER 2

 

Elke vrijdagmiddag het laatste nieuws in de mailbox?