De rooms-katholieke kerk in Sint Nicolaasga is 's avonds en 's nachts verlicht.FOTO: Alex J. de HaanHome-page: http://www.noordoost.nlE-mail: persbureau@noordoost.nl(c) Persbureau Noordoost/Heerenveentel: 0513-626999 fax: 0513-623253mobiel: 0654-727.557

renado zandhuizenSINT NICOLAASGA - Door twee goals, van de van VVI overgekomen Reggy Meurs, heeft Renado donderdagavond een gemakkelijke overwinning behaald op het in de vijfde klasse spelende Zandhuizen.

In de eerste helft legde Renado goed spel op de mat en hield de ploeg met leuke combinatie Zandhuizen in de greep. Na de thee werd het spel door diverse omzettingen er niet beter op. De tweede goal van Reggy Meurs was echter wel de definitieve genadeklap voor Zandhuizen. De opponent heeft in de hele wedstrijd de degelijk verdedigingslinie van Renado niet in de problemen gebracht.

Door de twee overwinningen is Renado bijna zeker van van de volgende ronde in de KNVB beker. Komende zondag is de laatste poulewedstrijd uit tegen vijfde klasser Kuinre.

(Foto: De Zakenman)

 Reggy Meurs haald uit voor de 2 - 0 

Elke vrijdagmiddag het laatste nieuws in de mailbox?