FRIESLAND RENADO 1 1 2LEEUWARDEN – Met een doelpunt van  Martijn van de Heide heeft Renado een verdiend punt weten te behalen tegen L.v.v.Friesland  Het gelijke spel was zeker verdiend al duurde het tot de laatste minuten  tot de 1-1 op het scorebord kon worden geschreven

Renado heeft de laatste jaren  moeite  met de Leeuwarders Net als vorig week werd er goed gepeeld en werd Friesland geen kansen gegeven . Ook aanvallend kreeg Renado geen kans op het sfeerloze sportveld in de Friese hoofdstad.  De ruststand was dan ook 0-0

De tweede helft was nog geen twee minuut aan de gang toen Friesland onoplettendheid afstrafte en op voorsprong kwam.   Met de nodige omzettingen kwam er meer agressie in het elftal vaan de Sint Nyksters en kwamen er kansen, Zo had de inzet van Menno Hartlief meer verdiend. Het was invaller Menno van der Heide die Friesland doelman verraste en de verdiende gelijkmaker scoorde.

Komende weekend is Akkrum te gast in Sint Nyk Akkrum dat de cometitie start begon met de 6-0 overwinning op Wilper Boys maar zondag met 2 -0 de punten in Dronrijp liet liggen

(foto's De Zakenman)FRIESLAND RENADO 1 1 1FRIESLAND RENADO 1 1 2FRIESLAND RENADO 1 1 3FRIESLAND RENADO 1 1 4FRIESLAND RENADO 1 1 5FRIESLAND RENADO 1 1 6FRIESLAND RENADO 1 1 7FRIESLAND RENADO 1 1 8FRIESLAND RENADO 1 1 9FRIESLAND RENADO 1 1 10FRIESLAND RENADO 1 1 11