vvi wolega 0 3 16IDSKENHUIZEN - VVI is zaterdagmiddag met een 0-3 nederlaag afgetroefd door Wolvega. De Idskenhuisters hielden in de eerste helft nog redelijk stand, maar hadden over geluk niet te klagen door een bal tegen de paal en goed keeperswerk van doelman Jelle Jelsma.

VVI is na twee competitieduels nog zoekende naar de juiste opstelling. De tweemans voorhoede brengt nog te weinig gevaar om de tegenstander (en deze keer Wolvega) het echt moeilijk te maken. VVI mist stootkracht en had het nodige geluk om de 0-0 stand vast te houden. Bij Wolvega was het niet veel anders en bracht voetballend te weinig. De brilstand was de juiste weergave van wat op sportpark De Stripe werd gebracht.

De tweede helft was voor Wolvega en die ploeg maakt binnen twee minuten het verschil. In de 57ste en 59ste minuut scoorde de ploeg uit de Stellingwerfen van uit een corner en een droog schot aan alle illusies van VVI een einde. Een misser in de defensie in de 77ste bracht de eindstand op 0-3. En waaraan deze middag de Idskenhuisters werden afgetroefd.

Voor het trainersduo de taak om het elftal “aan de praat” te krijgen en dat kan volgende week al met het uitduel tegen koploper Burgum

vvi wolega 0 3 2vvi wolega 0 3 3vvi wolega 0 3 4vvi wolega 0 3 5vvi wolega 0 3 6vvi wolega 0 3 7vvi wolega 0 3 8vvi wolega 0 3 9vvi wolega 0 3 10vvi wolega 0 3 11vvi wolega 0 3 12vvi wolega 0 3 13vvi wolega 0 3 14vvi wolega 0 3 15vvi wolega 0 3 16vvi wolega 0 3 17