gorredijk renado 2 1 2GORREDIJK – Renado liep zondagmiddag tegen een onnodig verlies aan. De Sint Nyksters verloren het duel in Gorredijk met 2 -1.

Renado en Gorredijk hielden in de eerste helft lang in balans. Beide ploegen kregen weinig kansen tot de 33ste minuut toen Renado doelman Arco Hogeterp de bal liggend niet onder controle kreeg en Gorredijk profiteerde. Guus Bax kwam nog het meest dicht bij de gelijkmaker, maar zijn schot met de binnenkant van de voet mislukte jammerlijk.

Renado zette in het tweede deel van de wedstrijd stevig aan, maar verder dan de zestien meter kwamen ze niet. Gorredijk hield stand. In een aanval werd de bal door Renado defensie in de voeten van een Gorredijk-aanvaller gekopt. Die schoot van 20 meter de bal in de bovenhoek waardoor die op een 2 – 0 voorsprong kwam. Renado hield moed, maar ondanks de inbreng van een aantal frisse spelers lukte het niet om de wedstrijd te doen kantelen. Het was Martijn van der Heide die in de slotminuten nog de aansluittreffer scoorde, maar verder dan dit kwam Renado deze middag niet.

Komende zondag 16 oktober komt Akkrum op bezoek, een ploeg waar Renado het vaak moeilijk tegen heeft. Akkrum dat na twee nederlagen nog niet de verwachtingen waar kan maken. Mogelijk een kans voor Renado die van de Oktoberfest na afloop van het duel net iets feestelijker kan maken

gorredijk renado 2 1 1gorredijk renado 2 1 2gorredijk renado 2 1 3gorredijk renado 2 1 4gorredijk renado 2 1 5gorredijk renado 2 1 6gorredijk renado 2 1 7gorredijk renado 2 1 8gorredijk renado 2 1 9gorredijk renado 2 1 10gorredijk renado 2 1 11