vve leowardie 1 1 4

BURGUM - Na 2 gelijke spelen en een nederlaag moest er dit keer worden aangetreden tegen gedoodverfde titelkandidaat FC Burgum.

De eerste 20 minuten waren voor de thuisploeg en in de 16e minuut kwamen ze dan ook terecht op een 1-0 voorsprong. VVI liet het er niet bij zitten en kwam na een half uur op gelijke hoogte door een doelpunt van Jan Faber. Een paar minuten voor rust zag Pieter Wijnja de keeper van Burgum ver voor zijn doel staan en wist met een schitterend schot de doelman te verschalken. De verrassende ruststand was derhalve 1-2.

Na rust een aandringend FC Burgum en VVI kon eigenlijk niet meer doen dan zo goed mogelijk verdedigen. Het ging een paar keer maar net goed. Toch ging het er steeds meer op lijken dat de drie punten mee naar Idskenhuizen zouden gaan. Tot grote teleurstelling van iedereen die VVI een warm hart toe draagt, werd in de allerlaatste minuut van de extra speeltijd toch nog de 2-2 binnen geschoten. Erg jammer, maar dit resultaat geeft wel hoop voor de komende wedstrijden.

Zaterdag 29 oktober is de eerstvolgende thuiswedstrijd tegen GAVC.