renado akkrum 1 1 3SINT NICOLAASGA – Renado en Akkrum hielden zondagmiddag  elkaar in evenwicht. In een vooral de eerste helft van beide kanten die  bar slecht was. In de Renadokleedkamer knetterde het in de rust. Er vielen stevige woorden wat aan Renado zijde hielp met een prima tweede deel.

Beide ploegen speelden in de eerste helft beide met de lange bal dat een slappe eerste 45 minuten opleverde. Akkrum maakte geen moment de kampioenaspiraties waar. De  0 – 0 ruststand was teleurstellend wat van beide zijden morrende supporters opleverde.

De tweede helft een geheel ander Renado dat Akkrum met veel strijd en passie in de verdediging drukte. Renado kreeg kansen en met goed voetbal werden de mouwen opgestroopt.  Het geluk zat de Sint Nyksters niet mee, maar het spel bleef aantrekkelijk.

In de 75se minuut werd Renado doelman Pieter de Vries (die Hogeterp uitstekend verving) onreglementair gehinderd, maar werd door de overig goed leidende scheidrechter Achttien onbestraft. Het zette Akkrum onverdiend op voorsprong. Er kwam toch gerechtigheid toen Marijn van der Heide in de slotminuut de diepte in werd gestuurd. Met een prachtig schot belandde de bal in de bovenhoek en scoorde hij de meer dan verdiende gelijkmaker.

De jonge speler van Renado laat zich keer op keer zien en het doelpunt van Renado was het derde doelpunt in  de laatste drie duels. Een talent om in de gaten te houden.

Zondag 30 oktober spelen de Sint Nyksters uit tegen Oosterlittens.

renado akkrum 1 1 1renado akkrum 1 1 2renado akkrum 1 1 3renado akkrum 1 1 4renado akkrum 1 1 5renado akkrum 1 1 6renado akkrum 1 1 7renado akkrum 1 1 8renado akkrum 1 1 9renado akkrum 1 1 10renado akkrum 1 1 11renado akkrum 1 1 12