8K0A9214KUINRE - Door en simpel 0-3-overwinning op Voetbalvereniging Kuinre gaat Renado door in de KNVB-bekerronde. De ploeg uit Sint Nicolaasga maakte het onnodig moeilijk in het vroegere visser- en havenplaatsje aan de voormalige Zuiderzee. Renado begon gehandicapt aan de wedstrijd. Eerste keeper Fazid Mesud was afwezig en bij het inspelen, blesseerde tweede keeper Hans Semplonius zich waardoor gelegenheidskeeper Schelte de Wolff het doel van de Sint Nykster moest verdedigen.

Het enige wapenfeit in de eerste helft was de goal van  Werkman , die na een van de weinige goede combinaties met Reggy Meurs de 0-1 aantekende. Na de rust eenzelfde beeld: een nonchalant en met veel simpel balverlies van Renado-zijde. Door goals van Reggy Meurs en Theunis Sloothaak werd het toch nog een gemakkelijke overwinning.

Volgende week de competitiestart tegen Oosterlittens.

Op de foto het tweede doelpunt in de wedstrijd van Reggy Meurs, die een verdedigingsfout afstrafte (Foto: De Zakenman)