De rooms-katholieke kerk in Sint Nicolaasga is 's avonds en 's nachts verlicht.FOTO: Alex J. de HaanHome-page: http://www.noordoost.nlE-mail: persbureau@noordoost.nl(c) Persbureau Noordoost/Heerenveentel: 0513-626999 fax: 0513-623253mobiel: 0654-727.557

Het doel van SDS in de wedstrijd tegen Oeverzwaluwen in Easterein.SINT NICOLAASGA –De jongens van It Klimmerblêd zijn kampioen KNVB schoolvoetbaltoernooi. Wethouder Chris van Hes reikte de leerlingen de beker uit. It Klimmerblêd mag door naar de regiofinale op 17 mei.

De wedstrijd voor nummer twee was spannend. Uiteindelijk won De Schakel op doelsaldo van De Paedwizer. Ook de nummer één en twee bij de meisjes is op doelsaldo beslist: De Schakel uit Rotsterhaule maakte net iets meer dan De Tarissing uit Oudehaske.

Op de velden van DWP in Sintjohannesga zijn in totaal 36 wedstrijden gespeeld. Aan het toernooi deden de jongens en meisjes van groep 7/8 van De Brêge, De Paedwizer, De Schakel, De Tarissing, De Trieme, De Ynset en It Klimmerblêd mee. De Jouster basisscholen hebben een eigen toernooi.

Lees hier alle uitslagen.

(Foto: archief De Zakenman)

Elke vrijdagmiddag het laatste nieuws in de mailbox?