De rooms-katholieke kerk in Sint Nicolaasga is 's avonds en 's nachts verlicht.FOTO: Alex J. de HaanHome-page: http://www.noordoost.nlE-mail: persbureau@noordoost.nl(c) Persbureau Noordoost/Heerenveentel: 0513-626999 fax: 0513-623253mobiel: 0654-727.557

230415 VVI SneekSWZOp een koude en winderige zaterdagmiddag had het eerste eftal van voetbalvereniging VVI uit Idskenhuizen  directe concurrent Sneek Wit Zwart een flinke tik toe kunnen dienen maar dat zat er helaas geen moment in. Integendeel, de gasten uit Sneek wonnen volledig verdiend. VVI speelde op een waardeloos moment in de competitie de slechtste wedstrijd van het seizoen.

Vanaf het begin van de wedstrijd werd duidelijk dat SWZ de beter voetballende ploeg was, maar opvallend genoeg ook het team dat fanatieker de duels aanging. Die inzet werd in de eerste helft nog niet in doelpunten omgezet, maar na rust wel twee keer. Het was aan keeper Jelle Jelsma te danken - hij stopte onder andere een penalty - dat het uiteindelijk " maar" 0-2 werd.

Het is te hopen dat de laatste van de drie thuiswedstrijden op een rij wél een overwinning oplevert voor de oranjehemden. Dan zal er wel uit een ander vaatje getapt moet worden.

VVI - Hardegarijp begint zaterdag 22 april 2023 om 14.30 uur.

Foto: VVI

 

Elke vrijdagmiddag het laatste nieuws in de mailbox?