De rooms-katholieke kerk in Sint Nicolaasga is 's avonds en 's nachts verlicht.FOTO: Alex J. de HaanHome-page: http://www.noordoost.nlE-mail: persbureau@noordoost.nl(c) Persbureau Noordoost/Heerenveentel: 0513-626999 fax: 0513-623253mobiel: 0654-727.557

230422 VVI Hardegarijp 4 2 (7)

Tegen het lager geplaatste Hardegarijp deed het eerste team van voetbalvereniging VVI uit Idskenhuizen wat er gedaan moest worden en dat was winnen. Dat klinkt eenvoudig maar dat was het niet bepaald.

Hardegarijp begon goed aan de wedstrijd, wist de vrije man steeds goed te vinden en kwam verdiend op 0- 1 na een minuut of twintig. Direct in de eerste aanval na het tegendoelpunt maakte Rutger Portena eigenlijk uit het niets, de 1-1. Een mooie opsteker voor VVI, dat de gehele eerste helft moeite bleef houden met het spel van Hardegarijp.

In de eerste vijftien minuten na rust had VVI meer in te brengen en wist, in een tijdsbestek van 10 minuten , de wedstrijd te beslissen. Eerst scoorde Thom van Lingen de 2-1, direct daarna ging een harde voorzet er via de rug van een Hardegarijp speler in en 5 minuten later kopte Hans Semplonius een corner uitstekend binnen. Daarmee kwam VVI op een comfortabele 4-1 voorsprong die daarna ook nog wel groter had kunnen worden.

Met nog tien minuten te spelen kwam Hardegarijp nog wel op 4-2, maar de overwinning kwam niet meer in gevaar.

Op zaterdag 29 april 2023 wacht de lastige uitwedstrijd in Harlingen tegen Zeerobben, aanvang 15.00 uur.

230422 VVI Hardegarijp 4 2 (1)230422 VVI Hardegarijp 4 2 (2)230422 VVI Hardegarijp 4 2 (3)230422 VVI Hardegarijp 4 2 (4)230422 VVI Hardegarijp 4 2 (5)230422 VVI Hardegarijp 4 2 (6)230422 VVI Hardegarijp 4 2 (8)

Elke vrijdagmiddag het laatste nieuws in de mailbox?