Renado Oosterlittens 2SINT NICOLAASGA - In het programmaboekje van Renado wordt de 'Merke-wedstrijd' altijd als iets speciaals aangekondigd. Men waagde zich ook niet aan een voorspelling. In de eerste 20 minuten van de wedstrijd leek de wedstrijd ook iets speciaals te worden maar door fantastisch keeperswerk van de Renado keeper Fariz Mesud bleef Renado een afstraffing bespaard.

Het was Renado die wist te  scoren. Theunis Sloothaak benutte een terecht toegekende penalty. Diezelfde speler ging even later goed door naar een prachtige pass van Johan Popma en scoorde beheerst de 2-0. Het werd in de eerste helft zelfs nog 3-0  door een prachtig doelpunt van Hans Semplonius die de bal onhoudbaar voor de Oosterlittens-keeper inschoot.

In de tweede helft stond er een aanvallender Oosterlittens op het veld. Meerdere malen vonden de gasten keeper Fazid Mesud op hun pad. In de laatste tien minuten werd het nog spannend door de 3-1  doordat Jurjen Kramer een penalty veroorzaakte. In de slotminuten ontstonden er nog enkele chaotische momenten voor het doel van Renado, maar de beste speler van deze middag, keeper Fariz Mesud, bleef een prima sluitpost van de Renado verdediging.