De rooms-katholieke kerk in Sint Nicolaasga is 's avonds en 's nachts verlicht.FOTO: Alex J. de HaanHome-page: http://www.noordoost.nlE-mail: persbureau@noordoost.nl(c) Persbureau Noordoost/Heerenveentel: 0513-626999 fax: 0513-623253mobiel: 0654-727.557

Paardensportvereniging De Oorsprong in Sint Nicolaasga organiseert zondag 18 juni 2023 weer de Konag Jumbo Tuigmiddag. Het belooft weer een gezellige familiedag te worden.

Voor jong en oud, ervaren of onervaren, voor pony of paard, voor ruiter of menner, voor iedereen is er een passende rubriek waarin gestreden kan worden voor leuke prijzen, aangeboden door de sponsoren die de vereniging elk jaar weer een warm hart toedragen.

De strijdende rijders en menners zijn natuurlijk prachtig om naar te kijken, maar er worden ook shows gereden door pony- en paardenruiters van onze Paardensportvereniging De Oorsprong.

Als klap op de vuurpijl is er verloting met als hoofdprijs een ballonvaart. Prijzen. Ook het publiek kan aan de verloting meedoen. Kom meegenieten aanstaande zondag onder het genot van een hapje of een drankje. Het begint om 13.00 uur.

Archieffoto: De Zakenman

Elke vrijdagmiddag het laatste nieuws in de mailbox?