De rooms-katholieke kerk in Sint Nicolaasga is 's avonds en 's nachts verlicht.FOTO: Alex J. de HaanHome-page: http://www.noordoost.nlE-mail: persbureau@noordoost.nl(c) Persbureau Noordoost/Heerenveentel: 0513-626999 fax: 0513-623253mobiel: 0654-727.557

07091956 Friese paarden Willem WesterZijn allereerste keer meerijdend in het vierspan-kampioenschap en dan meteen tot kampioen worden gehuldigd. In een verslag op Phryso.com wordt verteld hoe Meine Woudstra uit Sint Nicolaasga zaterdag 16 juni 2023 op Concours Hippique Drogeham het kunstje flikte.

Meine Woudstra was jarenlang een vast gezicht in het team van Frits de Jong uit Spannenburg. Met name als het gaat om de meerspanformaties. De bescheiden Woudstra leerde van Frits de Jong een aantal essentiële zaken als het gaat om rijden van tandem, klavertje drie of vierspan. “Je moet de boel goed voorwaarts houden” zegt Woudstra. Nu de tijd rijp is voor Woudstra om het rijden zelf eens te gaan ondernemen slaagde dat uitstekend en gaat hij als kampioen de boeken in.

Meer op Kampioenstitel vierspannen gaat naar Meine Woudstra

Archieffoto: Noordoost.nl

Elke vrijdagmiddag het laatste nieuws in de mailbox?