De rooms-katholieke kerk in Sint Nicolaasga is 's avonds en 's nachts verlicht.FOTO: Alex J. de HaanHome-page: http://www.noordoost.nlE-mail: persbureau@noordoost.nl(c) Persbureau Noordoost/Heerenveentel: 0513-626999 fax: 0513-623253mobiel: 0654-727.557

98101511 BiljartenNu de zomer bijna aan kant is, gaan de diverse biljartcompetities weer los. Zo ook de zogenaamde “ouwe mannen-club” van het Zalencentrum ion Sint Nicolaasga. Wij zijn een jaar of vijf terug gestart met een competitie op woensdagmiddag en dat blijkt aan te slaan.

We hadden aanvankelijk een dertig spelende leden, maar door diverse omstandigheden loopt het aantal langzamerhand terug. Aan de biljarts of de zaal kan het niet liggen, nergens zo’n fijne accommodatie met liefst drie wedstrijdbiljarts als hier. We spelen van half twee tot vijf en ieder speelt zijn eigen gemiddelde.

Rond de jaarwisseling hebben we een hele competitie afgewerkt en is er tegenwoordig een kersttoernooi. Daarna worden opnieuw de gemiddeldes berekend en starten we met een nieuwe ronde tot zo ongeveer het voorjaar. De jongste deelnemer is de 60 gepasseerd, de oudste is nogal wat ouder, maar speelt als de beste, als ie het op z’n heupen heeft.

We zouden er wel graag een paar nieuwe leden bij willen hebben. Geen tien of twintig , gewoon een paar nieuwe leden. Interesse? Kom gewoon eens kijken, speel een partijtje mee of bel gewoon even met : 06-22238396 Harrie Werkman.

Foto: Archief Noordoost.nl

 

Elke vrijdagmiddag het laatste nieuws in de mailbox?