De rooms-katholieke kerk in Sint Nicolaasga is 's avonds en 's nachts verlicht.FOTO: Alex J. de HaanHome-page: http://www.noordoost.nlE-mail: persbureau@noordoost.nl(c) Persbureau Noordoost/Heerenveentel: 0513-626999 fax: 0513-623253mobiel: 0654-727.557

DSN SNVV 0910 hfdSINT NICOLAASGA - Het is alweer een aantal weken geleden dat de dames van Het Wapen van Friesland SNVV dames zijn begonnen met het nieuwe volleybalseizoen.

 

Met Het Wapen van Friesland als nieuwe hoofdsponsor er Klaas Veenma als nieuwe coach zij de dames begonnen in en tegen VC Bolsward dames 2. Deze doorgaans spannende wedstrijd hebben de dames helaas verloren met 3-1. Maar beter de eerste verliezen en de rest winnen, dan andersom.

De tweede wedstrijd hebben de dames thuis gespeeld tegen Café de Koffer/Veracles dames 4. Helaas was de coach niet aanwezig, maar ook de tegenstander moesten het deze wedstrijd zonder coach doen. De dames hebben een fantastische wedstrijd gespeeld en dan ook gewonnen met 4-0.

Afgelopen zaterdag speelde Het Wapen van Friesland SNVV dames 1 tegen Stentor dames 1 in Haren. De dames wonnen de eerste set redelijk gemakkelijk, maar de rest van de wedstrijd moesten ze vechten voor elk punt. Dat hebben ze dan ook gedaan en hebben deze wedstrijd gewonnen met 3-1.

Aankomende zaterdag 14 oktober om 17:00 uur spelen de dames hun vierde competitie wedstrijd thuis in de Doniahal tegen VIOS/K dames 1. Komt dat zien.

DSN SNVV 0910

Elke vrijdagmiddag het laatste nieuws in de mailbox?