14102023 Bolsward VVI 2 4 3BOLSWARD - Op deze frisse zaterdagmiddag speelden zowel VVI 1 als 2 een uitwedstrijd in Bolsward. Het 2e gaf de hoofdmacht een prima voorbeeld met 1-4 winst en dus konden de mannen van de jarige Bas Bijen aan de bak.

In het eerste half uur waren de ploegen goed aan elkaar gewaagd en toen barste de wedstrijd los. Bolsward kwam op 1- 0 maar binnen 10 minuten boog VVI dit om naar 1- 2 door twee doelpunten van Jan Faber. Bolsward miste daarna een penalty, of beter gezegd Jelle Jelsma redde fantastisch.

Na een dikke kans op 1-3 werd het vlak voor rust toch nog 2-2.

Na een kwartier in de 2e helft was de bij tijd en wijle ongrijpbare Giedo de Weerd z' n tegenstander  te slim af en zijn assist werd ( weer) door Jan Faber prima binnen gewerkt.

SC Bolsward schakelde een tandje bij, kreeg ook kansen maar na de 2-4 van Giedo, na een prachtige assist van Johannes Lindeboom, was de wedstrijd beslist.

De minimaal 100 toeschouwers uit Idskenhuizen gingen uitermate tevreden naar huis, na een boeiende wedstrijd met alles erop en eraan.

Over twee weken komt Sint Annaparochie op bezoek in Idskenhuizen. Aanvang 14.30 uur

14102023 Bolsward VVI 2 4 114102023 Bolsward VVI 2 4 214102023 Bolsward VVI 2 4 314102023 Bolsward VVI 2 4 414102023 Bolsward VVI 2 4 6