In de uitwe240316 SintAnne VVI 2dstrijd tegen Sint Annaparochie 1, ging zo' n beetje iedereen ervanuit dat VVI 1 'gewoon' ging winnen van de ploeg die helemaal onderaan staat in de competitie.
Dat is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan.

De wedstrijd was aardig in evenwicht de eerste 15 minuten maar nadat VVI had gescoord werden de oranjehemden steeds meer de bovenliggende partij. Doelpunt was een intikker van Rutger Portena nadat Mart de Jong op de lat had geschoten. Ruststand 0-1.

Al in de 50e minuut zorgde Thom van Lingen voor de 0-2 en daarmee was de wedstrijd eigenlijk wel gespeeld. De thuisploeg kon niet en VVI vond het wel prima zo. Met een nuttige 0-2 overwinning was de lange terugreis prima te doen.

• Volgende week zaterdag 23 maart 2024 speelt VVI 1 thuis tegen Zeerobben 1. Aanvang 14.30 uur.