De rooms-katholieke kerk in Sint Nicolaasga is 's avonds en 's nachts verlicht.FOTO: Alex J. de HaanHome-page: http://www.noordoost.nlE-mail: persbureau@noordoost.nl(c) Persbureau Noordoost/Heerenveentel: 0513-626999 fax: 0513-623253mobiel: 0654-727.557

Het Beachvolleybaltoernooi tijdens de Langwarder Merke is terug van weggeweest. In teams van vier spelers kan op zondag 1 september 2024 de strijd weer op het tijdelijk zandbed worden aangegaan. Vorig jaar zou voor de jeugd ook een beachvolleybaltoernooi worden gehouden, maar dat is toen niet doorgegaan. Het jaar daarvoor stond het evenement ook op de Merke-agenda, maar dat is toen eerder in het jaar gespeeld.

De Vereniging voor Volksvermaken in Langweer is druk bezig met de voorbereiding van alle activiteiten tijdens de jaarlijkse dorpsfeesten, die komend weekend worden gehouden. De allegorische optocht is op donderdag 29 augustus 2024 om 10.00 uur ‘s ochtend en wordt vrijdagavond om 20.15 uur herhaald.

De kampioenschappen petjeballen staan donderdagmiddag op het programma. Daarna is de prijsuitreiking van de optocht met na afloop live muziek. De stratenquiz en stoelendans zijn op de zaterdag en kermisfamiliedag is zondag. De Koninklijke Zeilvereniging Langweer organiseert op zaterdag en zondag voor de 164ste keer de open zeilwedstrijden.

Foto ter illustratie: Menno Dijkstra

 

Elke vrijdagmiddag het laatste nieuws in de mailbox?