De rooms-katholieke kerk in Sint Nicolaasga is 's avonds en 's nachts verlicht.FOTO: Alex J. de HaanHome-page: http://www.noordoost.nlE-mail: persbureau@noordoost.nl(c) Persbureau Noordoost/Heerenveentel: 0513-626999 fax: 0513-623253mobiel: 0654-727.557

14070757 Voetbal GastenDRONRIJP - VV Langweer heeft zondagmiddag een verdienstelijk punt overgehouden aan de topper tegen koploper VV Dronrijp. In de uitwedstrijd wist geen van de beide ploegen tot scoren te komen.

De huidige nummer één in de vijfde klasse A had op eigen veld vanaf het eerste fluitsignaal het overwicht. Dit leidde echter niet tot grote kansen. VV Langweer kwam er zelfs een aantal keren gevaarlijk uit en creërde goede mogelijkheden om de score te openen. Dit gebeurde niet. Met een brilstand gingen de beide ploegen de kleedkamer in.

Trainer Guido Pen moest meteen na rust flink improviseren nadat keeper Jesse Bilstra ongelukkig geblesseerd raakte. Veldspeler Herman Roffel moest de keepershandschoenen aantrekken. In plaats van een situatie waarin het sterke Dronrijp de nieuwe keeper ging testen, was het VV Langweer die het meest gevaarlijk werd en veldoverwicht had. Beide ploegen wisten echter het net niet te vinden en de beide keepers hielden het doel schoon houden. 

VV Langweer staat nu derde met 35 punten uit 17 wedstrijden. In puntenaantal staat de ploeg gelijk met Aengwirden, maar het elftal uit Tjalleberd heeft twee wedstrijden minder gespeeld. Dronrijp blijft koploper met 39 punten uit 16 wedstrijden. In de tweede periode staan de mannen uit Langweer aan kop met negen punten uit vijf wedstrijden, maar vier ploegen hebben één of meer wedstrijden minder gespeeld en hebben minder verliespunten dan de roodwithemden. 

Volgende week speelt Langweer de lastige thuiswedstrijd tegen VV Oldeholtpade

(Archieffoto: Persbureau Noordoost)

Elke vrijdagmiddag het laatste nieuws in de mailbox?