De rooms-katholieke kerk in Sint Nicolaasga is 's avonds en 's nachts verlicht.FOTO: Alex J. de HaanHome-page: http://www.noordoost.nlE-mail: persbureau@noordoost.nl(c) Persbureau Noordoost/Heerenveentel: 0513-626999 fax: 0513-623253mobiel: 0654-727.557

Van Deynen smart solutions uit Sint Nicolaasga brengt op vrijdag 1 en zaterdag 2 november 2024 de eerste editie van de Van Deynen Hometheatershow. Het evenement staat volledig in het teken staat van de combinatie van beeld, geluid en aansturing via domotica. In het Experiencecenter van Van Deynen worden diverse combinaties van geluids- en projectie-apparatuur gedemonstreerd. Dat gaat van een eenvoudige opzet voor thuis tot een volledig geavanceerde thuisbioscoop.

Bezoekers kunnen een meeslepende en onvergetelijke ervaring verwachten, zeggen de broers Jeroen, Jorrit, Jasper en Joep van Deynen. ,,Tijdens onze open huis dagen in 2022 was onze ‘inhouse’ thuisbioscoop ook open voor demo’s. De reacties van de bezoekers, die even daarvoor in onze comfortabele bioscoopstoelen een paar film- en concert fragmenten hadden gezien, waren geweldig. De één was tot tranen geroerd, de ander moest vooral even bijkomen van de ‘allermooiste bioscoopervaring ooit’, maar bovenal kwam iedereen vooral erg enthousiast en verrast onze bioscoop uit”, aldus Jorrit van Deynen.

“Wij genieten er enorm van als wij onze passie met anderen kunnen delen. Daarom staan wij te popelen om ons show seizoen weer te openen”, vult Jorrit van Deynen aan. Tijdens de Home theatershow dienen de bestaande luisterruimtes als tijdelijke woonkamers. In elke ruimte wordt een opstelling gedemonstreerd.

Foto: Van Deynen

Elke vrijdagmiddag het laatste nieuws in de mailbox?