De rooms-katholieke kerk in Sint Nicolaasga is 's avonds en 's nachts verlicht.FOTO: Alex J. de HaanHome-page: http://www.noordoost.nlE-mail: persbureau@noordoost.nl(c) Persbureau Noordoost/Heerenveentel: 0513-626999 fax: 0513-623253mobiel: 0654-727.557

KombordScharsterbrugUitsnedeSCHARSTERBRUG – Evenementenborden kunnen in de toekomst bij het kombord van Scharsterbrug vanaf Joure worden geplaatst. Op verzoek van Plaatselijk Belang verdwijnt de locatie bij de splitsing Schoolstraat-Hollandiastraat.

Dorpsbelang gaf in de correspondentie met de gemeente over het nieuwe bordenbeleid aan dat de huidige plek door al die borden een rommelig gezicht geeft. Dat is volgens het bestuur niet wenselijk binnen de bebouwde kom. De Fryske Marren kon zich vinden in het argument.

De locatie bij het kombord aan de Hollandiastraat vanaf Joure is toegevoegd aan de lijst van 78 plekken waar evenementenborden mogen worden geplaatst. In het nieuwe beleid zijn minder regeltjes verwerkt, zodat het voor organisaties makkelijker wordt om aankondigingsborden te plaatsen.

Lees ook: Geen vroege Optochtborden meer

(Archieffoto: De Zakenman)

Elke vrijdagmiddag het laatste nieuws in de mailbox?