De rooms-katholieke kerk in Sint Nicolaasga is 's avonds en 's nachts verlicht.FOTO: Alex J. de HaanHome-page: http://www.noordoost.nlE-mail: persbureau@noordoost.nl(c) Persbureau Noordoost/Heerenveentel: 0513-626999 fax: 0513-623253mobiel: 0654-727.557

WilhelminaoordVerbodenvoorHondenSINT NICOLAASGA - Plaatselijk Belang Sint Nicolaasga hoopt dat het park rondom Wilhelminaoord toegankelijk blijft voor het publiek. Toch weet bestuurslid Egbert de Jong dat openstelling niet geëist kan worden van de nieuwe koper.

Dorpsbelang weet nog niet hoever de verkoop gevorderd is. ,,Maar mooi zou zijn dat het park, helemaal nadat alles recentelijk is opgeknapt, open blijft." De Jong stelt dat de wens ook bij de verkopende partij GGZ Friesland is neergelegd. 

Veel dorpelingen maken graag een wandeling over de paden rondom Wilhelminaoord. Bij de dorpsvergadering werd daarom ook door de leden gevraagd of het niet als voorwaarde kon worden gesteld bij verkoop. ,,Meer dan onze wens uitspreken, kunnen we helaas niet". 

Lees ook: Wilhelminaoord op de markt

(Archieffoto: De Zakenman)

Elke vrijdagmiddag het laatste nieuws in de mailbox?